Thijs Leenders

Hallo,

Ik ben Thijs Leenders, 19 jaar oud en woon in Doornenburg, een plaatsje tussen Arnhem en Nijmegen. Ik studeer sinds begin september aan de HAN Nijmegen opleiding Facility Management. Als bijbaan werk ik bij Buitenpoort Catering, een groot catering bedrijf dat zich richt op het organiseren van zowel kleine als grote feesten, maar ook bedrijfsbijeenkomsten, bruiloften en verjaardagfeesten. Mijn taak binnen dit bedrijf is de opbouw van de partij en tijdens de partij werk ik in de bediening.

Na mijn MBO opleiding Marketing en Communicatie leek mij deze studie een goed vervolg. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het regelen van allerlei verschillende soorten activiteiten. Organiseren spreekt mij dus erg aan. Facility Management lijkt mij een opleiding waarin ik mezelf verder kan verdiepen/ontwikkelen in onder andere organiseren. Naast het organiseren verwacht ik de komende jaren veel inzicht te krijgen over het bedrijfsleven en verwacht ik erg breed georiënteerd te worden. Zoals ik ook met de open dag te horen kreeg is Facility erg breed. Je moet dus van alles binnen het bedrijfsleven weten, maar je gaat jezelf niet specifiek op één gebied richten.

Bij een baan als Facility Manager denk ik aan een persoon die zorgt dat de rest van zijn collega’s ongestoord kunnen werken in een goed gefaciliteerd bedrijf. Je moet weten hoe het bedrijfspand in elkaar zit en altijd op de hoogte zijn van de nieuwe trends binnen het facilitair gebied. Je bent met veel verschillende mensen in contact en er zijn veel verschillende mensen die een hoop van jou verwachten.

1911028_596200653790283_729527058_o

Plaats een reactie