Werkafspraken

Aanwezigheid:
Iedereen is verplicht iedere bijeenkomst op tijd bij te wonen. Ben je door het een of het ander verhinderd, dan moet je dit tijdig laten weten aan de voorzitter van de groep.

Stukken:
Alle stukken voor de gestelde deadline inleveren, mits je deze deadline niet haalt dan trakteert die gene op een drankje. Alle stukken worden geüpload in de daarvoor aangemaakte map in Dropbox.

Notuleren:
Iedereen maakt notulen, deze worden gemaakt aan de hand van het schema dat we hebben. Bijvoorbeeld na bijeenkomst nummer 1 maakt Thijs de notulen, na bijeenkomst nummer 2 maakt Tom de notulen. Ook houden we elke les een logboek bij.

Verdeling van de werkzaamheden:
Na elke bijeenkomst worden afspraken gemaakt over de werkzaamheden. Deze afspraken worden verdeeld en vastgelegd. De deadline voor deze stukken moet gehaald worden (zie afspraak ‘stukken’).

Communicatie:
Als er onderlinge problemen zijn, worden deze direct besproken tijdens een bijeenkomst.  Daarnaast wordt er geacht dat iedereen actief meekijkt naar de documenten en elkaar feedback geeft tijdens de bijeenkomsten.

Bronvermelding:
Bij ieder stuk moet de bron meteen vermeld worden, dit is om te voorkomen dat we op het laatst nog alles moeten opzoeken en hier veel tijd in moeten steken.
Geen werk overnemen zonder bronvermelding, ieder groepslid moet na kunnen gaan waar de tekst vandaan is gehaald.

Plaats een reactie