Winnie Kok

 Hallo!

Mijn naam is Winnie en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Nijmegen en werk als caissière bij de Albert Heijn. In Nijmegen heb ik mijn havo diploma behaald op de NSG. Ik wilde hierna graag een economische studie doen die te maken had met plannen en organiseren. Ik ging opzoek naar een studie met deze kenmerken en ik kwam uit bij de studie Facility Management. Na een paar open dagen bezocht te hebben besloot ik dat deze studie het zou worden. Ik studeer nu dan ook aan Academie Diedenoort, Facility Management, onderdeel van de HAN in Nijmegen.

Ik verwacht bij deze studie de basiskennis van Facility Management te leren, hoe je goed onderzoek moet doen en ik verwacht interessante bijvakken te leren zoals marketing. Deze studie is heel erg veelzijdig waardoor ik veel verschillende vakken heb, dit vind ik fijn want hierdoor kan ik me breed oriënteren voor de toekomst.

Ik hoop later met mijn diploma van deze studie een interessante en leuke baan te krijgen. Ik weet nog niet in welk werkgebied mijn interesses liggen maar ik denk dat ik dit in de komende vier jaar te weten zal komen door onder andere het vak ‘Oriëntatie op het werkveld’.

Schermafbeelding 2014-11-26 om 16.55.28

 

Plaats een reactie